Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Suzhou Indair indoor air technology co.,ltd
Thuis

Suzhou Indair indoor air technology co.,ltd

China Suzhou Indair indoor air technology co.,ltd certificaten
China Suzhou Indair indoor air technology co.,ltd certificaten
Hartelijk dank voor uw professionele dienst en vriendelijke steun tijdens het project. Indair is werkelijk een uitstekende fabriek op schoon ruimtegebied en helpt ons een partij in Pharma-installatie.

—— Saad Hashmi

Veel betere producten dan anderen. De prestaties van HEPA-filter zijn perfect. De kwaliteit is zo zelfde zoals AAF en comfil die wij voordien terwijl met de betere kosten gebruikten.

—— Eric Nunes

Wij wilden twee ontsmettingscontainer vorig jaar voor een mijn in Finland en hartelijk dank voor de professionele suggestie van INDAIR om de problemen tijdens het proces te vermijden. Ik zou de volgende tijd van INDAIR kiezen!

—— Petteri Viinanen

Ik ben online Chatten Nu

Suzhou Indair indoor air technology co.,ltd

Suzhou Indair indoor air technology co.,ltd
<-Video Images->
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Merken : INDAIR
Aantal werknemers : 100~500
Jaarlijkse omzet : 14700000-20000000
Opgericht Jaar : 2004
Export pct : 80% - 90%
Inleiding
Geschiedenis
Dienst
Ons Team

Co. van de de luchttechnologie van Suzhouindair binnen, Ltd. Aangezien een deskundigheidsbedrijf in onderzoek, ontwikkeling en productie van Luchtfiltratie en de producten van de luchtreiniging gespecialiseerd is, omvatten Onze producten de filters van de Lage, middelgrote en hoog rendementlucht, de eenheden van de ventilatorfilter, schone bank, luchtdouche, schone ruimte enz. Zij worden wijd gebruikt in de mechanische en elektroindustrieën, de automobiele vervaardigingsindustrieën, luchtvaart en de ruimtevaartindustrieën, de medische hygiëneindustrieën, evenals biologieapotheek, voedsel en drank enz.

Het van Bedrijfs indair concept baseert op wetenschap en technologie en leidt door de huidige en potentiële markt. Combinerend interne en externe verfijnde technologieën, die zich bij het aanpakken van Technologiebarrières concentreren, introduceert Indair automatisch systeem van filter producerend systeem en hallo-Efficiencyfilter lekkage-inspectie instrumenten, en houdt zijn productenkwaliteit als leider op het gebied van de luchtreiniging. Met Stevige technologiestichting, na-verkopen de strikte kwaliteitscontrole en de Meerdere het bedrijf van de dienstindair hebben gewonnen het vertrouwen van de interne en externe klant.

Ons bedrijf levert verschillende soorten producten. Hoog - kwaliteit en redelijke prijs. Wij houden ons eerst aan het principe van „kwaliteit, de dienst eerst, voortdurende verbetering en innovatie om de klanten“ voor het beheer en „nul tekort, nul klachten“ als kwaliteitsdoelstelling te ontmoeten. Om onze dienst te perfectioneren, voorzien wij de producten van goede kwaliteit aan de redelijke prijs.

 

China Suzhou Indair indoor air technology co.,ltd Bedrijfsprofiel 0

Contactgegevens
Suzhou Indair indoor air technology co.,ltd

Contactpersoon: Ms. Lilian

Tel.: 86-13812663384

Fax: 86-512-62852310

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)